4 maanden traject individuele coaching

Ben jij steeds vaker aan het mopperen over jouw team en de organisatie?

‘Dit zouden ze toch zonder mij moeten kunnen oplossen?’

Je begrijpt maar al te goed dat jouw team een pittige tijd achter de rug heeft. Dat de rek er een beetje uit is. Maar de wereld draait door. De organisatie draait door. De klanten gaan door. Kom op zeg! Je wilt zo graag vooruit met je team. Maar het voelt als trekken aan een dood paard. Jij bent je knallende beste aan het doen. Maar het lukt je niet om de boel in beweging te krijgen. 

Dit is voor jou als:

 • Jij veel te druk met de dagelijkse rompslomp.
 • Jij geen genoegen neemt met de status quo en vooruit wilt.
 • Jij steeds scherper reageert op excuses waarom dingen (nog) niet worden opgepakt.
 • Jij je zorgen maakt of jullie de resultaten wel gaan halen.
 • Jij het gevoel hebt dat de onderlinge verbinding in het team ontbreekt.
 • Jij gelooft dat jouw mensen de sleutel zijn naar beter resultaten.
 • Jij het uit jezelf wilt halen en wil blijven groeien in jouw rol als leidinggevende

  Wat levert dit traject jou op?

  N

   Een enorme dosis inzicht in jouw unieke talenten, power en potentieel, Waarmee je de regie weer terug pakt en de juiste dingen gaat doen.

  N

  Je ontdekt wat jouw unieke manier is om jouw team mee te krijgen en dingen gedaan te krijgen. En waar jij jezelf en jouw team op dit moment in de weg zit.

  N

  De focus verschuift van ‘het gedoe’ naar het goede in jou en jouw mensen. Dit zorgt voor betere sfeer, resultaten en samenwerking.

  Inhoud van het traject:

  • Inzet van wetenschappelijk bewezen instrumenten om jouw unieke talenten en potentieel helder (Clifton Strengths en Clifton Strengths for Managers).
  • Zes coachsessies van 1,5 uur, live op mijn kantoor of via ZOOM.
  • Een online leerprogramma dat jou gedurende het traject helpen om jouw talent tot leven te brengen en te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk als leidinggevende. Inclusief persoonlijke feedback en digitale coaching n.a.v. jouw antwoorden en inzichten.
  • Je maakt gebruik van mijn eigen talent. Met maximizer als nummer 1 talent weet ik jou als geen ander uit te dagen om te impact te gaan maken waar je zo naar verlangt. Vanuit het talent strategisch help ik je de beste route te vinden. En met positiviteit wordt het ook gewoon leuk met een vleug humor

  Wat is de investering voor dit traject?

  De investering voor dit traject bedraagt

  €1.799,-

  excl. BTW

  Je doorloopt het traject in circa 12 – 16 weken.

  "Hier komt een pakkende quote uit de testimonial"

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Gemma Pas

  "Hier komt een pakkende quote uit de testimonial"

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Gemma Pas

  Veelgestelde vragen

  Voor wie is dit traject bedoeld?

  Dit traject is bedoeld voor leidinggevenden die vooruit willen. Die overtuigd zijn dat er meer uit zichzelf en het team te halen is. Die weten of voelen dat zij als manager van grote invloed zijn op het team. En die het leuk en waardevol vinden een deepdive te maken in hun eigen talenten, waarden en potentieel. 

  Wat maakt dit traject anders dan anders?

  Wat mijn traject en aanpak uniek maken, is dat we vertrekken vanuit de wetenschappelijk bewezen ‘strengths method’. Deze methode is de meest krachtige en impactvolle methode waar ik de afgelopen 20 jaar mee heb gewerkt. Je krijgt scherper dan ooit zicht op jouw eigen gebruiksaanwijzing. Waarbij het accent steeds ligt op jouw sterke punten. Werken aan dat waar je al goed in bent en nog veel beter in kan worden. We gaan dus geen zout strooien in open wonden!

  Hoe weet ik zeker dat dit traject mij ook echt gaat opleveren wat ik wil bereiken?

  Uiteraard begint dat met jou eigen besluit om er alles uit te halen wat erin zit. Maar dat weet je zelf ook wel. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Door de unieke combinatie van coaching, de inzet van wetenschappelijk bewezen tools én digitale coaching en opdrachten sta ik 100% garant voor de resultaten van dit traject. Niet tevreden = geld terug, zonder ingewikkelde procedures!

  Hoe kan ik mij aanmelden voor dit traject?

  Je kunt je aanmelden door op de knop ‘Ja, dit wil ik’ te klikken. Je vult jouw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.
  Nog niet helemaal overtuigd? Boek dan eerst een Pick My Brain call (in het menu onder ‘voor managers’). We bekijken dan samen waar jij op dit moment tegenaan loopt en in hoeverre dit traject daarbij aansluit. 

  Helemaal overtuigd?…

  Heb je nog andere vragen?

  Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

  14 + 14 =

  bel mij

  +31(0)6 40 22 05 06

  e-mail mij

  info@karinockhuysen.nl