maatwerk advies & begeleiding

HR consultancy

 

De waarde van een goed HR-beleid met passende tools wordt vaak onderschat

Een goed HR-beleid volgt logischerwijs uit de (strategishe) koers en keuzes van de organisatie. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is er de komende jaren nu echt nodig? Wat vinden we belangrijk en hoe geven we daar vorm aan? Hoe creeren we helderheid zonder te verzanden in regels en procedures? Hoe richten we de HR-cyclus in? Wat gaat nu echt verschil maken? Wat vraagt dit van onze managers? Welke ondersteuning is nodig? Dit zijn vraagstukken waar ik regelmatig – en met heel veel plezier – over meedenk. 

Wat ik kan betekenen voor de organisatie

  • Ik word super blij en enthousiast van projecten met ‘een kop en een staart’. Als geen ander kan ik een ‘vage vraag’ omzetten in concrete doelen en acties. Afhankelijk van jullie behoefte faciliteer ik of steek ik juist de handen uit de mouwen.
  • Veel organisaties wachten op initiatief ‘vanaf de werkvloer’. En vaak tevergeefs. Maar wees niet getreurd, het ligt niet aan jullie mensen. Ze hebben gewoon nog niet de ruimte gevoeld of gekregen om actief mee te denken en te doen. Ik help je met veel enthousiasme om daar verandering in aan te brengen. Samen met medewerkers zorg ik dat initiatief, verantwoordelijkheid en creativiteit niet meer weg te denken zijn!
  • Mijn specialisatie is het werken vanuit talent. Dit is niet alleen ‘leuk’, maar ook een wetenschappelijk bewezen strategie richting meer vitaliteit, productiviteit en tevreden klanten. En heel wat anders dan suffe competentieprofielen en eenzijdige jaargesprekken. Ik denk dan ook graag mee hoe jouw organisatie ’talent proof’ kan worden. 

Over Karin Ockhuysen
Psycholoog (MSC), Strengths Coach en High Performing Team Coach

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en gecertificeerd ‘strengths coach’ via Gallup Inc. Dit is hét wereldwijd actieve onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organisaties en leiderschap. Daarnaast ben ik als gecertificeerd High Performing Team coach verbonden aan het internationale netwerk e2Grow (wat staat voor ‘empowered to grow’).

Door mijzelf continu te laten opleiden bij de beste instanties en met bijna 20 jaar ervaring in HR, combineer ik wetenschappelijk bewezen kennis en tools met de weerbarstige dagelijkse praktijk van leiders en teams.

Met een positieve en praktische insteek, humor en een enorme drive om vooruit te komen, werk ik graag samen om jou en jouw team op je allerbest te laten zijn!

"Hier komt een pakkende quote uit de testimonial"

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gemma Pas

"Hier komt een pakkende quote uit de testimonial"

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gemma Pas